Muita kiireitä

Reilu kolme kuukautta on mennyt ilman yhtäkään projektimerkintää. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että projekti olisi jotenkin unohtunut. Tällä viikolla olisi tarkoitus mennä Heinolaan asuntomessuille ja eilinen maakuntamatka rippijuhliin valitettavasti esti pääsyn Kastellin talonäytökseen.

Hiukan projektiin liittyen olemme aikeissa vaihtaa pankkia; itse olen jo kauan sitten päättänyt siirtyä pois Nordeasta, johon jäin väliaikaisesti lopetettuani tilin Aktiassa nuoriin suunnatun palvelumaksujen korotuksen vuoksi. Handelsbanken on ollut kärkisijalla jo pidempään ja kuultuani useilta tutuilta todella positiivisia kommentteja, olen päättänyt siirtää ainakin oman päivittäisen rahaliikenteeni sinne. Suunnilleen samalla olisi tarkoitus avata yhteinen tili mm. projektiin säästämistä varten ja lopulta sitten joskus varmaankin ottaa myös lainat samasta paikasta.

Palaan asiaan messujen jälkeen.

Comments are closed.