Hevosmiesten tietotoimisto tiedottaa

Täysin vahvistamattoman ja epämääräisen puskaradiotiedon mukaan eilen valtavan mediamyllerryksen Malmin lentoasemalla aiheuttanut Zeppelin olisi palaamassa Malmille torstaina odottamaan ylityslupaa ja sopivaa säätä lennolle Venäjän ylitse Japaniin.

Ottaen huomioon se, millä tavalla kulisseissa on kuulemma jouduttu touhuamaan venäläisen byrokratian vuoksi, en lainkaan ihmettelisi vaikka huhu pitäisi paikkansa. Tällä hetkellähän Zeppelin on Helsinki-Vantaan lentokentällä huoltohallissa moottorihuollon ja heliumtankkauksen ajan.

Valitettavasti eilen illalla moni perhe oli käynyt Malmilla turhaan Zeppelinin siirryttyä Helsinki-Vantaalle huoltoon, tuo osa suunnitelmasta ei oikein ylilttänyt uutiskynnystä vaikka Zeppelinin tulosta muuten hehkutettiin ainakin printtimedian puolella.

Comments are closed.