Hävityksen kauhistus

Tänään on ollut hiukan rauhallisempi päivä; olen ehtinyt istua omassa työpisteessäni jo useita tunteja ja mm. tyhjennellyt muuttolaatikoitani.Tuosta sitten seuraa vääjämättä uskomattoman sekainen työpöytä, koska mm. laatikostoni ja rulokaappini ovat tietenkin muuttaneet sellaisenaan tavaroineen päivineen ja kolmen muuttolaatikon roinat ovat siis pöydiltä/lattialta peräisin.

Pikantin lisänsä päivään toi Securitas. Yläkerran väen muutettua alas yhtä yksikköä lukuunottamatta vapautuneissa tiloissa on luvallamme alettu jo tehdä remonttia uusia vuokralaisia varten, vaikka tilat ovatkin meidän hallinnassamme vielä kuun loppuun saakka. Tiloissa on vielä toimiva paloilmoitinjärjestelmä ja syystä tai toisesta remontoitavan osan silmukkaa ei oltu kytketty irti järjestelmästä, vaan remonttireiskojen nostattama pöly sai aikaan palohälytyksen ja sen myötä uskomattoman ärsyttävän metelin.

Ensimmäisenä tietenkin soitto Securitakselle, jotta joku tulisi kytkemään systeemin pois päältä. Systeemiä on kuitenkin muutettu siten, että hälytys ei enää lähdekään suoraan Securitakseen, vaan soi ainoastaan paikallisesti. Koska hälytystä ei näkynyt heidän hälytyskeskuksessaan, Securitaksen päivystäjä ei millään uskonut, että koko paloilmoitinjärjestelmä on ylipäätään heidän asentamansa/ylläpitämänsä ja oli todella työn takana saada jätettyä viesti oikeaan paikkaan. Kaiken kukkuraksi systeemi on mahdollisesti remonttimiesten purkutöiden tms vuoksi hiukan sekaisin ja ilmoitti aivan eri tunnistimen hälyttäneen kuin todellisuudessa.

No, tuo viimeinen yksikkö muuttaa nyt viikonloppuna alas muiden kanssa joten koko paloilmoitinjärjestelmä päästään purkamaan alkuviikosta.

Lauantaina on muuten odotettavissa mielenkiintoista toimintaa; noin 2x3x5m laite muuttaa seinien läpi noin kahden korttelin matkan. Viimeksi tämän talon seiniä purettiin noin 1,5 – 2 vuotta sitten kun eräs toinen graafisen alan firma toi jonkin painokoneen tms seinän läpi sisään.

Comments are closed.