Tontti v.1.0 part 1

Löysin tänään melkoisen sopivan tontin Keravalta, noin kilometrin päästä porukoiden nykyisestä asunnosta, eli paikasta jossa vietin 9 vuotta elämästäni ennen paluuta pääkaupunkiseudulle.

Tämä tuli suoraan sanottuna ainakin kuukauden (tai useita) liian aikaisin, ihan vielä ei olisi ollut hyvä aika löytää sopivaa tonttia. Mutta toisaalta vaikka tuo onkin kalliimpi kuin mitä olin alunperin päättänyt hintarajaksi, se olisi kooltaan ja sijainniltaan mitä mainioin. Lähdemme katsomaan paikkaa illemmalla, ehkä se odottaa meitä vielä muutaman viikon.

Taitaa kuitenkin olla niin, että tässä vaiheessa ei saisi innostua; taistelen vieläkin siitä, että pääsisin inttiin heinäkuussa joten projektin voisi kunnolla aloittaa aikaisintaan ensi tammikuussa. Tokihan tontin voisi ostaa etukäteen, mutta riskinsä siinäkin.

Comments are closed.