2M: Maaliskuinen maanantai

Tasan viikon päästä hammashässäkkä. On se kumma kuinka yksi viisaudenhammas voi sotkea suunnitelmat niin totaalisesti. Olin alunperin ajatellut väsätä yhden pienen saitin uusiksi kuun vaihteeseen mennessä. Saitti tuli kyllä suunniteltua (leiskakin on ollut hyväksyttynä jo vajaan vuoden) mutta jäi toteutusta vaille hampaan vuoksi.

Lisäksi pari-kolme organisaatiota odottaa ylläpitosysteemiä webbisivuilleen, projekti on ollut työn alla lokakuusta lähtien mutta valmista ei ole vieläkään. Olen tosin saanut ennen hampaan performanssia koodattua systeemiä ihan kiitettävästi. Valo kajastaa jo tunnelin päästä, en tosin ole varma siitä kuinka jyrkkä ylämäki tunnelin suulle vielä on..

Tietenkään en voi kaikesta saamattomuudestani syyttää hammasta, mutta harmittaa kyllä. Juuri kun on saanut aikaan jonkinlaisen agendan hommien hoitamiseksi, tulee jotain yllättävää ja aikataulu kusee taas.

Tällä hetkellä teen viikonloppuna tekemättä jäänyttä siivousta kotona ja sitten pitäisi lähteä ahertamaan töihin. Itseasiassa tästä päivästä alkaen minun kuulemma pitäisi olla toisen firman palveluksessa ja jonkin graafisen alan työehtosopimuksen alainen, se tarkoittaa ensi vuodesta lähtien viikkoa enemmän lomaa. =) Pitäisi tänään varmaan käydä se uusi työsopimus läpi ja vetäistä siihen puumerkki, tosin ihmettelen miksi homma hoidetaan näin kun sulauttamalla firmat työsopimukset olisivat tietääkseni siirtyneet automaattisesti ilman uutta paperiakin. No, eipä tuolla nyt ole väliä, vanhoina työntekijöinähän tyttärestä emoon siirrytään.

EDIT: Ei noista työehtosopimuksista ota selvää..

Comments are closed.