Otsikkojen keksiminen on vaikeinta

Eipä siitä projektista tullut sitten vielä viikonloppuna valmista, vielä on kolme päivää aikaa joten uskoisin että painostus ympäriltä edesauttaa homman valmistumista. Hieno siitä kyllä tulee, museon interaktiivisin ja modernein näyttelyesine ikinä.. ;)

Muuta viimepäivinä tapahtunutta/ajatuksia herättänyttä:

- Olen sitä mieltä, että Kutri on väärässä suositellessaan ihmisten totaalista anonymiteettiä netissä. Varovaisuus on toki aina asiaa, mutta jos jatkuvasti pelkää maailman pahuutta, ei voi elää normaalia elämää lainkaan. Itse olen alusta (vuodesta 1995) lähtien esiintynyt verkossa avoimesti omalla nimelläni enkä kadu sitä hetkeäkään.

- Jalkapallojoukkueeni sai logon ja muutenkin epätoivoiselta näyttävä syöksykierre saatiin korjattua. Suora putoaminen VI-divariin voidaan ehkä vielä välttää..

- Väsyttää…

Comments are closed.