Valonpilkahdus pimeydessä

Aiemminkin mainitsemani näyttelyesineprojekti ensi perjantaina aukeavaan museon erikoisnäyttelyyn näyttää vihdoin valmistuvan.

Suoraan sanottuna viimeisen parin viikon aikana uskonpuutetta on esiintynyt yhdellä sun toisella. Olin jo aiemmin löytänyt henkilön, joka lupasi pientä korvausta vastaan toteuttaa pöytään osan, jonka tekemiseen en uskonut itseltäni löytyvän tietotaitoa mutta erinäisten vastoinkäymisten jälkeen lopulta sekin osa projektia tuli hoidettua itse, paljon yksinkertaisemmin kuin ikinä olisin voinut uskoa.

En vieläkään kerro projektista sen enempää, projekti saattaa kuitenkin valmistua jo alkavan viikonlopun aikana. Kerron tapahtumista kunnolla kunhan homma on saatu kunnialla ohi. Tasan viikon päästä on kohtalon hetki, tähän aikaan ensi perjantaina olen luultavasti jo kotona toipumassa avajaisista. Yleisölle näyttely aukeaa siis ensi viikon lauantaina erityisen avajaisviikonlopun myötä.

Comments are closed.