Kiirettä, kiirettä

Kuten kuluneen viikon päivitystahdista voi päätellä, on ollut melkoisen kiire. Itseasiassa kiire vaivaa luultavasti vielä pari seuraavaakin viikkoa. Töiltä ei välty viikonloppuinakaan, perjantainakin olin töissä lähes 16h. Töissä eräs isompi "projekti" tosiaan saadaan enemmän tai vähemmän loppuun parissa-kolmessa viikossa ja siinä sivussa väsään kaverin kanssa yhtä näyttelyesinekokonaisuutta museolla ensi vuonna avattavaan IT-näyttelyyn.

P.S. Kävin eilen illalla katsomassa klassikkomusikaalin, Cats:in. Oli kyllä elämys, etenkin tuollaisella isolla areenalla jossa oli reilusti tilaa levittää esitystä myös yleisön sekaan. Tosin ne paikat, jotka ovat Jokerien kotiotteluissa erinomaiset, eivät olleet yhtä loistavat lavan sijainnin vuoksi, mutta kyllä siitä selvittiin. Jäi hyvä olo, edellisestä teatterissa käynnistä on liian kauan – viimeksi kävin teatterissa vuonna 2001, sitä ennen kesäkausilla 1999 ja 2000 tekemässä teatteria äänimiehenä ja vuonna 1998 ja muutamana vuonna sitä aiemmin itsekin lavalla. Ennen vuotta 2001 edellinen kerta yleisönä taitaa olla niinkin kaukaa kuin vuodelta 1995.

Comments are closed.