Mitä muistat 90-luvun alun talvimuodista?

Jos mietit talvimuotia 90-luvun alussa, mieleesi palaavat ne sylinterin malliset havajilais-värein koristellut kunnon karvalakista muotonsa omaksuneet (Bora?) hatut, pipot tajuttoman kokoisine tupsuineen jne, mutta mitä silloin olikaan jaloissa?

Kyllä. Ne ovat takaisin. Minun piti raportoida tästä heti kun näin ensimmäiset Dinskossa kolmisen viikkoa sitten mutta tyrmistykseltäni unohdin koko homman. Tässä se nyt sitten tulee: Moon-bootsit ovat täällä taas.

Tosin ainakin ne Dinskossa olleet olivat vain kalpea kopio alkuperäisten muistikuvien rinnalla, varsi näytti olevan vain ulkokangas, jonka sisälle oli tungettu sylinteriksi väännetty vaahtomuovikappale eikä sisäverhoilua näkynyt. (Tai sitten aika kultaa muistot ;))

Täytyy kuitenkin tunnustaa että minulla ei tuollaisia ikinä ollut, siihen aikaan lamavuosien alla ei ollut rahaa juosta trendien perässä. Enkä toisaalta ole tehnyt sitä juurikaan myöhemmissäkään elämäni vaiheissa.

Comments are closed.