Google deskbar

Googlen IE:hen upotettavan hakupalkin saa nyt myös irrallisena Google deskbar-ohjelmana, joka integroituu Windowsin tehtäväpalkkiin. Ihan kiva idea kun vielä voisi valita käytettävän selaimen, ei olisi nimittäin turhan vaikeaa käyttää systeemikutsuja siten, että haku lähetettäisiin käyttäjän oletusselaimelle mutta ei niin ei, vaatimuksena on siltikin IE 5.5 tai uudempi. =(

EDIT: Komento takaisin, nyt kun ehdin asentamaan tuon niin pakko vetää hiukan sanomisiani takaisin. Kyllä tuo näköjään käyttää käyttäjän oletusselainta, mutta avaa oman pienen hakuikkunan ensin "mielenkiintoisella" tavalla ruudun alakulmaan ja sen voi erillisen napin painalluksella avata omaan selaimeen, omassa tapauksessani Operaan. Vaikuttaa ihan kivalta juu.

EDIT2: Sen pikkuikkunankin saa näköjään asetuksista pois päältä, nyt se pelittää kuin unelma. Rok.

Comments are closed.