Sunnuntai

Elämä alkaa vihdoin hymyillä vaikka ei elo vielä olekaan ruusuilla tanssimista, huomenna pitää yrittää mennä töihin ja katsoa kauanko jaksavat köhimistäni. Kyllä sitä varmaan särkylääkkeen voimin..

Katselin juuri matolaatikosta Anssi Kelan 1972-biisin musiikkivideon ensiesitystä ja reilun viikon tuota biisiä omalta levyltä kuunnelleena olen hiukan eri mieltä Levyraadin vieraiden käsityksestä seuraavasta pätkästä ko. biisistä:

Kun lakit päähän painettiin
Kaikesta kaikki tiedettiin
Mitä vanhemmiksi vartutaan
Sitä tyhmemmiksi muututaan


Aira Samulin ymmärsi tuon pätkän vanhenemisen ja tyhmyyden riippuvuudesta kirjaimellisesti ja heti perään muutenkin niin kovasti arvostamani (yeah, right) pitkän elämänkokemuksen perusteella (yeah, right) biisejä raapustava Pikku G lätisi aivan samasta asiasta. Ainakin minun käsittääkseni idea on se, että mitä vanhemmaksi elää, sen paremmin ymmärtää kuinka vähän oikeasti asioista tietää.

Mutta eipä tuosta sen enempää, joka tapauksessa meidän huushollissa odotettiin tätä Kelan uutta levyä kuin kuuta nousevaa ja jouduinpa vastoin tahtoani jonottamaan Stockmannilla nimmaria levynkanteen mutta siitä ei sitten puhuta ääneen, ok?-) Hyvä levy, kertakaikkiaan.

Comments are closed.