Kohtalon ivaa

Niin just joo. Kun minä odotan samanlaista lämmintä elokuuta kuin viime vuonna, sataa vettä ja lämpötila on kymmenen asteen paikkeilla mutta sitten kun olen kipeänä, tulee syyskuu ja 20 asteen lämpötilat. Vaikka olen nähnyt sääennusteita uutisissa ja Hesarissa, en jotenkin tajunnut asian oikeaa tilaa ennen kuin kävin äsken ulkona auttamassa työkaveria.

Vanha kunnon 140cm runkopatjani pääsi työkaverin pojan ensimmäiseen omaan kotiin. Oikeasti vaikka yrittää antaa ihan kelvollista sänkyä ilmaiseksi pois, saa tehdä töitä että se tosiaan häipyy. Yritin päästä sängystä aktiivisesti eroon puolitoista kuukautta ja lopulta tänään se lähti. Ei siinä mitään, hyvä sänky se oli ja mukavaa että se päätyi sellaiselle henkilölle, jolle siitä on oikeasti hyötyä. Ensimmäinen hakijatarjokaskin olisi ollut köyhä opiskelija mutta ensin "katosi" totaalisesti ja kun viikkoja myöhemmin vastasi mailiini, valitteli taas kuljetusvälineen puutetta vaikka ainoa ehtoni sängystä luopumiselle oli se, että uusi omistaja hakee sen pois.

No, nyt sänky on uudessa kodissaan (jollei se ole tippunut katolta matkalla) ja minä pääsen kuukausien tauon jälkeen taas työhuoneen kaappeihin.

Comments are closed.