Ulos kaapista

Kuten monissa muissakin blogeissa on jo eilen huomattu, Gösta Sundqvist on kuollut perjantain ja lauantain välisenä yönä sydänkohtaukseen 46 vuoden ikäisenä. Itse luin uutisen vasta tänä aamuna Hesarista ja täytyy myöntää että vaikka en useinkaan hetkahda tunnettujen henkilöiden kuolemasta, viime aikoina Hesarin muistokirjoituksissa on ollut turhan paljon "nuorehkoja" musiikki/teatteri/elokuvaihmisiä, mainittakoon Göstan lisäksi esimerkkinä vaikka vast'ikään kuollut Gregory Hines.

Omasta 123 kappaleen soittolistastani on 50 kappaletta Leevi and the Leavingsiä (ylivoimaisesti eniten soittolistan artisteista) joten olen viime aikoina kuunnellut Leevejä muutenkin paljon, nyt ehkä vielä enemmän. En tosin ole ennen tätä kertonut tätä julkisesti, joten astun täten ulos kaapista; olen Leevi-fani.

Lepää rauhassa Gösta Sundqvist.

Comments are closed.