Terveisiä helteestä

En ole viime aikoina juurikaan ehtinyt kirjoittelemaan, tai ylipäätään olemaan koneen ääressä. On tapahtunut isoja, mukavia asioita (mm. viime viikonloppu meni aikalailla kokonaan kotia laittaessa) ja toisaalta on asioita joille ei ole tapahtunut yhtään mitään.

Jussista lentäjä-projekti on edelleen jumissa, samoin lukio-projekti. En uskalla aloittaa jälkimmäistä ennen kuin ensin mainittu ja taloudellisesti tärkeämpi projekti on siinä vaiheessa, että lukio ei enää häiritsisi sitä.

Pomojen paluun jälkeen palailemme pikkuhiljaa normaaliin päiväjärjestykseen täälläkin.. mikäköhän siinä on, että pomojen poissaollessa toimiston sisälämpötilan keskiarvo on lähellä 29 astetta ja pomojen palattua kelit viilenevät siten, että hiki ei enää valu solkenaan vaikka kuuma on vieläkin. Hmph.

Comments are closed.