Blogi-paita

Viikissä, siellä missä kasvaa kevätsipulinkukkia on mietitty blogipaidan tekemistä. Samankaltaisia suunnitelmia on nähty myös hiukan lähempänä, rannalla.

Vasta noin viikko sitten Pala maailmaani-blogissa käsiteltiin myös Hesariin kopiopaitana päässyttä kaupunginosapaitaa jota itseasiassa on näkynyt jonkin verran kadullakin. Ostaisin tuollaisen muuten itsekin, mutta jotenkin en oikein usko saavuttavani haluttua katu-uskottavuutta paidalla, jossa lukisi "Laakso".. mutta toisaalta ei "Meilahtikaan" kaukana totuudesta olisi.. =) Tai sitten se aito ja alkuperäinen postinumeropaita..hmm… ;)

Itse olen riittävän tyhmä suunnitellakseni s1t.net-paitaa ja jos lomasuunnitelmat eivät tästä ihmeemmin suurene, en ihmettelisi vaikka sellainen olisi olemassa töihin palatessani ensi viikon jälkeen. =)

Comments are closed.