Säätämistä

Sen ajan, jonka olen ollut hereillä 6h yöunieni ja niitä seuranneiden 7h aamu-unieni jälkeen, olen koodannut museon uutta saittia (ei vielä edes preview-kunnossa). Vaikka olen itse aina ollut sitä mieltä, että sivujen tulisi toimia mahdollisimman moitteettomasti mahdollisimman monella eri selaimella, olen nyt tehnyt itselleni merkittävän periaatepäätöksen: NS 4.x:ää ei enää tueta. Uudet sivut ovat XHTML:ää ja käyttävät hyvin rankasti CSS:ää ja kuten tunnettua, Netscapen vanhojen versioiden CSS-tuki on melkoisen puutteellinen. Tämän vuoksi en enää edes yritä saada sivuja näkymään samannäköisinä NS4:ssa ja nykyaikaisissa selaimissa.

Ja ei, tämä ei sitten tarkoita sitä etteikö sivuja ja niiden sisältöä voisi lukea NS4:lla, Lynxillä tai muulla XHTML:ää ja CSS:ää tukemattomalla selaimella, ne vain eivät näytä kovinkaan hyviltä mutta kyllä kaiken sivujen tarjoaman tiedon ja toiminnallisuuden saa selaimella kuin selaimella.

Comments are closed.