Lisää kirjaimia

Yölliseen pohdintaani jatkoa: Olen "taksiliitteen" (eli henkilöauton ammattiajolupa) lisäksi jo pitkään suunnitellut myös hankkivani lisää kirjaimia ajokorttiin. Tai siis kirjaimen ja numeron: D1, eli kansanomaisesti pikkubussikortin (maksimissaan 16 matkustajaa). Olen pohtinut ja etsinyt asiasta tietoa jo muutaman vuoden ja edelleenkään en voi kuin olla ihmeissäni siitä, kuinka surkealla tolalla helsinkiläisten autokoulujen www-sivut ovat.

Olen yrittänyt etsiä pk-seudulta autokoulua, jossa tuon D1:n voisi suorittaa mutta yhdenkään sellaisen autokoulun sivuja en ole löytänyt. Luulisi, että tuollaista "erikoisuutta" tarjoavat firman kannattaisi hiukan markkinoidakin itseään. Yhden firman tiedän, Lassen autokoulu Itäkeskuksessa, mutta heillä joko ei ole viimeisen viiden vuoden aikana ollut sivuja lainkaan tai ne on oikein yrittämällä piilotettu jotta kukaan ei vahingossakaan eksyisi niille. Tuosta firmasta löytyi pari mainintaa Googlella mutta niitäkin varten piti tietää mitä firmaa etsii.

Aikoinani Tehonetissä ollessani kehitimme suunnattoman yksinkertaista autokoulusivusto-tuotetta (eli vakiomuotoinen template johon personoidaan tekstit, logo ja käytettyjen autojen kuvat) [ Esimerkki: Autokoulu Muncca ] jota kyllä sitten myytiinkin jokunen kappale. Ihmetyttää, että tilanne ei siitä melkein viiden vuoden takaisesta ole juurikaan parantunut, jotenkin tuntuisi että tuossa olisi jollekin pikkufirmalle/toiminimelle hyvä markkinarako. Autokoulut kun eivät kovin ihmeellisiä sivuja tarvitse joten uskoisin että hyvällä markkinoinnilla pelkästään Etelä-Suomessa autokouluihin keskittymällä voisi elättää itsensä ainakin puoli vuotta.

Comments are closed.