Elämää

Elämä mietityttää taas kovasti. Olen tavallani nykyisyyteen tyytyväinen, mutta kuitenkin kaipaisin jonkinlaista vaihtelua. Duunikin maistuu ajoittaisista itseeniuskomattomuuskausista huolimatta ja voin hyvinkin kuvitella itseni samaan paikkaan myös usean vuoden päästä jos hommien laatu vain pysyy nykyisellään.

En oikein tiedä mitä pitäisi tehdä. Tietyllä tavalla olen noin kuusivuotiaasta lähtien halunnut ajaa taksia Helsingissä ja jotenkin tuntuu että se voisi olla hyvää vastapainoa it-nörtteilylle. Siis nimenomaan vastapainoa, ei missään nimessä sen korvaaja. Kuten olen muistaakseni aiemminkin kertonut, olen kaavaillut taksinajamista Plan B:ksi jos it-lama minut tavoittaa.

Nyt ihan vakavissani pohdin taksiliitteen hankkimista ja satunnaista suhailua päivätyön lisäksi, eli lähinnä yhdeksi-kahdeksi viikonlopuksi kuukaudessa. Tulisipahan nähtyä ihmisiä ja selviäisi samalla se, onko minusta ylipäätään ko. hommaan (nuoruuden kokemukset humalaisista aikuisista ovat jättäneet jälkensä, valitettavasti). Olisi ihan mukavaa välillä tehdä "vapaa-aikana" hommaa joka täyttää seuraavat kriteerit:

  • Aivot voi nollata täydellisesti kun aloittaa kotimatkan
  • Tuhlatusta vapaa-ajasta saa jonkinlaisen konkreettisen korvauksen
  • On vaihtelevaa ja mielenkiintoista

Saa nyt nähdä, rahalle olisi käyttöä loppuvuoden aikana (mm. V. E. Rokarhu ja Jussista lentäjä-projekti) joten homma kiinnostaisi wanhan haaveen lisäksi tienestien takia. Mielummin teen tuollaista hommaa rahasta kuin näitä iänikuisia kiittämättömiä vapaaehtoishommia täysin omalla kustannuksella. ;)

Comments are closed.