Johan nyt

Tämähän menee päiväkirjailuksi mutta menköön.

Tosiaan sain itseäni sen verran niskasta kiinni että imuroin kämpän niiltä osin kuin se on huonekaluja siirtelemättä mahdollista. Erikois-plussana mainittakoon se, että imuroin kylppärin lähes lattiasta kattoon, mm. kaappien päällisiä ei oltu kai pariin vuoteen pyyhitty ja pölyn määrä oli sen mukainen. Ostin sitten muuten sitä Klorin:ia, joten nyt ainoastaan pahe nimeltä laiskuus estää kylppärin kiinnipinttyneen lian putsaamisen.

Hiukan ärsyttää tämä saamattomuus; tiedän että pitäisi tehdä yhtä sun toista (kuten mm. lukea sitä lentämisteoriaa jotta sen saisi hoidettua pois) mutta jotenkin vain en saa itsestäni irti vaikka kiinnostuksen puutteesta ei taatusti ole kysymys. No, eikös ongelman tiedostaminen ole ensiaskel parantumisessa?-)

Comments are closed.