Elämä alkaa taas hymyillä

Elämä alkaa taas hymyillä; olen saanut levättyä, ei ole ollut kiire mihinkään ja olen ehtinyt taas syömään viime viikon "pakkopaaston" jälkeen. Loppuviikosta syömiseni menivät näin: aamulla lasi omenamehua, päivällä vain sekalaisia nesteitä, illalla klo 23 aikoihin neljä Reilu-viipaletta lisukkeineen ja muki Twiningsin Earl Gray-teetä (mitä kauemmin liotettuna, sen parempaa). Laihduin muutenkin ohuesta rungostani varmasti enemmän kuin kaksi kiloa, jotka tosin uskon saaneeni jo takaisin (kolme ateriaa Pizza Hutissa maanantaista lähtien).

Nyt pitäisi miettiä mihin suuntaisi vapaa-ajan seuraavaksi. Salilla en ole "ehtinyt" käymään varmaan kolmeen viikkoon ollenkaan, sinne pitäisi suunnata pikapuoliin kun kuitenkin kortti on jo maksettu ja toinen kesken jäänyt projekti on Projekti PPL, eli lentämistä pitäisi taas harrastaa. Ensin ne rästiteoriat pois ja sitten vain ilmojen halki.. kunhan saa taas rahaa kasaan. Tällä hetkellä rahoissani on se ikävä puoli että vaikka niitä on, ne eivät ole käytettävissäni vaan ne ovat sitoutuneet mitä ihmeellisimpiin paikkoihin. No, tuo on vain järjestelykysymys.

Olen toisaalta luvannut myös väsätä Malmin Ilmailukerholle (eli kerholle, jossa sitä lupakirjaani suoritan) uudet sivut mutta aikaa ei vain ole löytynyt. Tarkoitus oli tehdä niin fiksu systeemi, että sen ylläpito onnistuu ilman minun panostani ja sen vuoksi olin jo päättänyt käyttää systeemin taustajärjestelmänä GPL-lisenssoitua Typo3-nimistä CMS-härveliä. Tuon systeemin ainoa "ongelma" on se, että se on liian hyvä. Toisinsanoen se on niin laaja ja moniulotteinen että en yksinkertaisesti ole ehtinyt omaksua sitä niin hyvin että saisin tuon saitin aikaan kädenkäänteessä (tai edes parissa illassa ;)).

Mahtaisiko kukaan tietää hyvää mutta silti riittävän kevyttä vapaata CMS-härveliä jonka implementointiin ei vaadita monisatasivuisen manuaalin lukemista ja ymmärtämistä? (Alustana miel. PHP/MySQL) Kunnollisen kommenttisysteemin puuttuessa infoa voi lähettää mailitse: feedback.20030522@s1t.net

Kiittää ja kumartaa hän.

Comments are closed.