Akkuja

Bongasin nyysseistä linkin AA-kokoisten akkujen vertailuun ja huomasin, että laadukkaina pitämäni GP:n akut jäävät astetta "heikommille" (eli Sanyon 1850mAh on parempi kuin GP:n 2000mAh) kamerani mukana tulleille Sanyon akuille ja minä kuin satsasin kovasti GP:n akkuihin viime vuonna. Olin tänään muutenkin menossa käymään Partcoon joten ostin samalla tuossa arvostelussa sivumennen mainittuja Sanyon 2100mAh akkuja, joita ei vielä tosin oltu ehditty testaamaan kunnolla mutta vaikuttivat huippuhyviltä.

Saa nähdä kuinka kestävät.. on tämä ison kameran käyttö sitten "hankalaa", nytkin itselläni on viisi sarjaa akkuja kameraa ja salamaa varten plus vielä laturi, jolla akkujen lataus onnistuu myös auton tupakansytyttimen pistokkeesta. Asiaan vihkiymätön saattaisi ihmetellä moista määrää mutta kun muistikortille mahtuu käyttämälläni pakkaustavalla (paras JPEG-laatu) reilu 370 kuvaa, akkujakin tarvitaan melkoisesti jotta kortin koosta (eli siitä, ettei jatkuvasti tarvitse tyhjennellä sitä) olisi konkreettista hyötyä.

Comments are closed.