Naapurisopua

Olipas kiva vappu, hiukan kymmenen jälkeen uutisia katsellessa havahduin siihen että rapusta kuuluu hirmuista huutoa. Alakerran naapuri oli tullut kerroksen ylöspäin ja oli minun kerrokseni naapurin ovella huutaen alunperin kovaäänisestä musiikista, lopulta huoritellen ja muuten nimitellen koko naishenkilön perhettä eikä päästänyt ovea kiinni edes poliisilla uhkailemalla. Tilanne laukesi monien käänteiden jälkeen siten, että tämä huutava mieshenkilö mottasi paikalle tullutta toista naapuria (nainen) kasvoihin ja pakeni lopulta asuntoonsa eikä tullut ulos vaikka poliisit soittelivat ovikelloa ja koputtivat ovea viitisen minuuttia. Saa nähdä miten homma etenee kunhan tutkinta alkaa.. odottelen toisena todistajana kutsua kuulusteluihin.

Että hauskaa oli juu, odotella vappuaattona poliisia rappukäytävässä. ;) Suoraan sanottuna yllätyin, että pääosin keski-iän reilusti ylittäneitä omistusasunnon omistajia täynnä olevassa talossa tapahtuu tälläistä. Olen asunut nykyisessä kämpässäni reilun kolme vuotta enkä ole ikinä havainnut mitään tälläiseen viittaavaakaan, tosin kuulin tuossa poliisia odotellessa muitakin tarinoita ko. sedästä (mm. yhtiökokouksen antaman varoituksen hiukan vastaavanoloisesta käytöksestä aiemminkin) mutta silti yllätyin.

Comments are closed.