Tahtoo ehjän luurin ja muuta sellaista

Viime kesänä pariin kertaan Anglo Nordicin huollossa käynyt 6310:ni alkaa taas osoittaa kyllästymisen merkkejä ja suoranaista v***uilua sammumalla itsestään mitä ihmeellisimpiin aikoihin ja aiheuttamalla välillä jopa hyvin hankalia tilanteita mm. sammumalla kun joku soittaa jolloin vastapuoli luulee minun painaneen punaista luuria tms. Tahtoo ehjän luurin.

Olen tarkoituksella yrittänyt pitää kaikkein yksityisimmät asiani poissa tästä blogista mutta nyt mietin vakavasti Piiloblogin avaamista. Piiloblogi ei oikeasti olisi blogi, vaan nimenomaan verkkopäiväkirja, jonka tarkoitus olisi lähinnä auttaa minua muistamaan. Se siis olisi aivan tavallinen päiväkirja jota kukaan minun lisäkseni ei pääsisi lukemaan, toteutustapa ja mahdollisuudet vain ovat hiukan epäperinteisiä. Nyt kun vielä saisi aikaan. =)


Kunpa tietäisit paljonko satutat.
Sinulla kiire varmistua että muut huomaavat sinuun sattuvan.
Vai sinut ylipäätään?
Rauhoitu ja katso hetki maailmaa toisen näkökulmasta.
Yllätyt.
Toivottavasti.
Totisesti toivon.

Sanoit koko elämän olevan tasapainoilua.
Sitä se on.
Uskaltaudu nuoralle.
- Minä, äsken

Comments are closed.