Nostalgiaa

Ennen kaikkein aktiivisinta nyytistely-aikaani olin kolmisen vuotta melkoisen aktiivinen Duunari (Duuni.Net) ja pitkästä aikaa sinne eksyttyäni totesin, että toissa viikolla tuli täyteen kaksi vuotta viimeisestä kirjoituksestani Duuniin.

Hetkellisessä mielenhäiriössä selailin vanhoja viestejäni ja huomasin visioineeni nykypäivää kirjoittaessani Nettiyritysten fuusioista:

Milloin koko ala menee siihen, että yksityiskäyttäjien internetin käyttö rahoitetaan mainoksilla ja nykyisistä kuukausimaksuista kuovutaan kokonaan?

Niin se maailma muuttuu.. tuohon aikaan puhuttiin vain modeemipohjaisista internetyhteyksistä ja niissäkin kiinteä kuukausimaksu oli vasta tullut, nykyäänhän kuukausimaksuttomia modeemiyhteyksiä saa joka kulmasta.

Oikeastaan Duunia on tavallaan ikävä, sain mm. nykyisen asuntoni avaamalla suuni Duuni-miitissä oikealle henkilölle oikeaan aikaan ja ylipäätään suhdeverkostona se on kerrassaan loistava; sitä kautta on järjestetty duunia tutuille, ja hyödytty itse monilla eri tavoilla. Olenpa joskus julkisesti tunnustanut käyttäneeni työpöydällä Macintosh LC II:sta, se jos mikä osoittaa vakavaa hoidon tarvetta. ;)

Comments are closed.