Pikselit on jaettu

Kotiuduin jo jonkin aikaa sitten RE: The Big One 03-häppeningistä. Voittajat löytyivät ja illan suurimpia voittajia olivat Sonera (SM-Liigan mobiilitulospalvelu, platinapikseli sekä mobiilisarjan kultapikseli), PHS/INTERACTIVE (Paras design design; kulta- ja pronssipikseli, Paras verkkokampanja; hopeapikseli (sarjassa ei jaettu lainkaan kultaista pikseliä)) sekä Valve (Paras rich median hyödyntäminen; hopea- ja pronssipikseli, Paras design design; hopeapikseli).

Yllättäjiin kuului mielestäni Lowe Foreverin voittotyö Paras omakehu-sarjassa, Ystävänpäivän asiakashankinta. Onnea Wille ja Mari sekä myös ne, joita en tunne.

Kurkku oli niin julmetun kipeä etten viihtynyt kovin kauaa mutta tulipahan käytyä ja näkihän tuolla jonkin verran tuttujakin entisestä elämästä. Niin ja tietenkin on porauslauttatyylinen kuvakin muistona.

Yksi asia kismittää: miksi p**keleessä niitä kunkin sarjan esittelypätkiä ei voinut esittää suoraan siinä yläkerran töllössä samasta feedistä josta ne ammuttiin screenille alhaalla vaan piti kuvata kameralla siltä alakerran screeniltä siten, että teksteistä ei saanut selvää ja alimmat rivit nimistä jäivät piiloon? Muuten yläkerrassakin oli kerrassaan mukavaa seurata palkintojenjakoa.

P.S. Onnea Visalle, näköjään tuli kolme pikseliä (lisääkö?): kultainen, hopeinen ja pronssinen.

Comments are closed.