Kriisiuhrien tukemisesta..

Visa bloggasi linkin HS:n juttuun Näin voit auttaa Irakin sodan uhreja.

Sinänsä olen täysin siviiliuhrien auttamisen kannalla ja osin myös sotaa, tai oikeastaan sen oletettavia seurauksia (öljykenttien jenkkiomistusta) vastaan. Olin jo vähällä laittaa tällä hetkellä muutenkin vähistä rahoistani sopivan siivun mutta ajatuksiini palasi edellinen kriisi, jonka uhreja olen tukenut: Myyrmäen pommi-isku.

Heti kun keräystilien tilinumerot julkistettiin, lahjoitin uhrien auttamiseksi enemmän rahaa kun olisin itsestäni voinut uskoa. =) Myöhemmin petyin todella pahasti luettuani lehdistä siitä, kuinka ääliömäisesti Vantaan kaupungin ja SPR:n toimikunta toimi rahojen jakamista suunnitellessa; minä en ainakaan lahjoittanut rahaa uhreille jaettavaksi vasta kun heitä on jo kuukausia pomputettu byrokraattisesti virastosta toiseen.

Ainakin toistaiseksi Irakin uhrien auttaminen sai osaltani jäädä. Valitettavasti.

Comments are closed.