Puuh ja hu0h.

Noniin, palaillaan pikkuhiljaa taas "normaaliin" elämään.

Kevätretken jälkeen on ollut ihan liikaa kiireitä jokaisella rintamalla ja kaiken kukkuraksi onnistuin sitten telomaan itseni terveyskeskuskuntoon siten, että sinänsä ihan tervetullut pakkoloma tietokoneen näppäimistön äärestä on ollut todellisuutta useamman päivän ajan.

Välikevennyksenä kymmenen pistettä ja papukaijamerkki Itäkeskuksen Hemtexille, kävin toissapäivänä Forumin Hemtexissä ja näin siellä mukavan näköisen pussilakanasetin tarjouksessa kaksi pakettia yhteishintaan 30 euroa. No, menin tänään Itäkeskuksen Hemtexiin ja kun aikani ihmettelin saman paketin 30 euron kpl-hintaa, kysyin myyjältä onko heillä eri tarjouksia eri myymälöissä johon hän hiukan pohdiskeli, kävi takahuoneessa ja kertoi että eri tarjouksia on, mutta tuo kyseinen tarjous on tulossa heillekin ja he voivat jo nyt myydä lakanat siihen hintaan vaikka tarjousplakaatti sanookin ihan muuta. Kerrassaan loistavaa. Paitsi heidän www-palvelimensa konfigurointi.

Jatkoa seuraa, pysy kanavalla..

Comments are closed.