Oppimateriaalia ostamassa

Kävin ruokatunnilla tarkistamassa postilaatikon Malmin lentoasemalla ja käväisin samalla Suomen Ilmailuliiton kaupassa, SIL-Shopissa.

Pyysin saada oppilaan peruspaketin sekä lisämateriaalit jotka siis ovat Ilmailuliiton valmiiksi kasaamat oppimateriaalit kätevästi kahdessa mapissa joista paksummalle sai pätevän tuntuisen kantolaukun. Pienemmässä mapissa on lähinnä Ilmailulaki ynnä muuta viranomaispaperia joita ei tarvitse kovin paljoa mutta niihinkin pitäisi tutustua jossain vaiheessa.

Alan myös pitämään kirjaa PPL:n kuluista ja niiden jakautumisesta koska hyvin monet ovat kyselleet minulta aloituspäätöksen jälkeen paljonko koko touhu maksaa.

Rahaa meni tällä reissulla 195,00 € vaikkakin epäilen että ensimmäisen oppitunnin jälkeen olen hiukan viisaampi siitä kannattaisiko hankkia vielä jotain muuta. Näillä siis pärjää, eli mapit kattavat kaikki pakolliset oppimateriaalit mutta olen ymmärtänyt että monesta osa-alueesta on kattavampiakin kirjoja joista on hyötyä opiskelun edetessä.

Comments are closed.