Tekosyiden aatelia

Jätin sitten tänään polkupyörän ostamatta aivan uskomattoman syyn takia: kauppa on lähes 20km päässä kotoa eikä autossa ollut tilaa pyörälle takapenkin täyttävien t-paita -laatikoiden ja takakontin täyttävien painotuotelaatikoiden takia.

No, huomenaamuna uudelleen. Ehkäpä se uusi, terveellinen elämä voisi alkaa kun vakisählyvuoro alkaa parin viikon päästä ja muutenkin yrittäisi hiukan muuttaa elintapoja parempaan suuntaan.

Jotenkin viimeaikoina nettailu on jäänyt, oikeastaan siitä on viime päivinä tullut vain pakollinen työväline. Enää ei ole ollut aikaa surffailla muuten vain kuten aiemmin, tosin tässäkin muut blogit auttavat melkoisesti; on niin helppo seurata omasta mielestään tärkeitä asioita samanhenkisten henkilöiden blogeissa olevista linkeistä. =)

Tässähän tätä, huomenna pyöräkauppaan ja sunnuntaina Porvoseen höyrykoneita katsomaan. Kiitos seurasta ja mukavaa perjantai-illan jatkoa. =)

Comments are closed.