Auh

Pöytälaatikossa kirjoitetaan suutarin lapsista ja vähän kengistäkin ja tuo osuu itseenikin keskelle otsaa (tai niskaa, kummin haluaakaan ajatella).

Muuttoliikkeen tekemä muutto oli viime viikon maanantaina ja edelleen vanhassa kämpässä on ainakin yhden autolastillisen verran nyssäköitä jotka muuttomiehet jättivät taakseen. Toki palvelu oli hintansa tasoista, eli alan yhä enemmän ymmärtää sitä kuinka Niemellä riittää asiakkaita yksityistalouksistakin vaikka hinnat ovat (ainakin nyt käytettyyn firmaan verrattuna) omaa luokkaansa.

Muuttamisen autuudesta takaisin asiaan: suutarin lapsella ei tosiaan ole kenkiä ja suoraan sanottuna kaikki omat projektini ovat jääneet viimeaikoina tärkeämpien, eli uuden työpaikan ja muuttamisen, alle. Eihän tämä nyt ihan sama asia ole kuin Hesarissa, mutta silti..

Ärsyttää.

Comments are closed.