Lämmintä isänpäivää

Olin sitten tänään lähinnä jonkun muun(tm) mukana syömässä ja kahvittelemassa kolmea eri merkkipäivää kahdessa eri paikassa. Jälkimmäisessä eräs isänsä lapsista toteutti esiintyjäparinsa sairastuttua hiukan suunnitellusta pienempimuotoiseksi jääneen tuliesityksen isänpäivän kunniaksi. Hämärässä tulenpuhaltaminen oli katuvaloista huolimatta vaikuttavan näköistä ja taivaalle puhalletut tulipallot keräsivätkin nopeasti paikallisia lapsia suosiotaan osoittavaksi lisäyleisöksi.

Vaikka esiintyjä olikin kokenut, herra Murphy osallistui esitykseen ja ennen esitystä tehdystä suojautumisesta huolimatta tuli tarttui partaan ilman että esiintyjäkään huomasi sitä heti. Tilanne näytti huomattavasti pahemmalta kuin mitä se oli, mutta seurauksena oli silti melkoisesti kutistunut parta sekä jonkinverran ihovaurioita, jotka sittemmin kuulemma diagnosoitiin ensimmäisen ja toisen asteen palovammoiksi.

Tuo vierailu päättyi sitten melko pian ja oletettavasti esitykselle alunperin asetettu tavoite toteutui – esityksen kohteena ollut isä tuskin unohtaa lahjaansa kovin helposti.

Omalle isälleni soittaminen jäi, se hieman harmittaa.

Comments are closed.