Kiirettä ja massamediaa

Töistä, koulusta ja vapaa-ajasta on tullut ihan kiitettävästi stressiä viimeaikoina ja se on heijastunut taas vaihteeksi päivitysnopeuteen.

Kävin katsomassa Jadesoturin kutsuvierasnäytöksessä ja täytyy sanoa etten edelleenkään ihmettele sitä, miksi suomalaiset elokuvat eivät menesty. Juu, olihan tuossa ennennäkemättömiä juttuja suomalaiseksi leffaksi ja hakkaa suuren yleisön silmissä monet muut suomalaiset 10-0, mutta silti.

Yritin rankan työpäivän jälkeen nukkuakin näytöksen aikana, mutta pitivät kankaalla niin kovaa meteliä ettei siitäkään tullut mitään, tosin loppua kohti leffa parani hiukan keskiosaan verrattuna. Jos fiilis tuosta pitäisi tiivistää, sanoisin leffan olleen täynnä taistelukohtauksia taistelukohtausten vuoksi ja että Matrixit ja Kill Billit oli selkeästi katsottu useampaan kertaan ennen storyboardin piirtelyä.

Niin kuin mukana ollut työkaveri jo ennen leffaa sanoi, "toi vaikuttaa ennakkomarkkinoinnin perusteella sellaiselta myötähäpeää aiheuttavalta taidespektaakkelilta että sitä katsoisi mielummin yksin kotona niin kynnys elämyksen keskeyttämiseen olisi matalammalla". (Kyseinen henkilö sentään harrastaa muuten jossainmäärin tuon tyylisiä elokuvia.)

Katsoin myös YouTubesta kolme jonkinverran nettikohua aiheuttaneen Subtv:n uuden Ketonen & Myllyrinne -sketsisarjan sketsiä ja vasta kolmas sai aikaan edes jonkinlaista naureskelua, eipä tarvitse tuotakaan katsoa enempää.

Viikon rasitus alkaa painaa, näköjään se paistaa melkoisesti tästä kirjoituksestakin. ;)

Comments are closed.