Muutosten kesä

Suuresta etukäteisahdistuksesta huolimatta juhannus tuli ja meni erittäin mukavasti kaupungissa, tai paremminkin lähiössä, jossa parvekkeelle kantautui moottoritien tauoton humina ja talon toiselta puolelta ajavien sinisten bussien ääni.

Kaikesta huolimatta odotukseni ylittyivät ja isäntäväki oli mitä mahtavinta seuraa vaikka ajoittain olikin hieman "kolmas pyörä"-fiilis. Ruoka oli hyvää ja juomaa lopulta tyypilliseen tapaan hieman liian vähän. Eilen pitikin matkustaa käymään kotona hakemassa nautintoaineita, jotka olin alunperin hankkinut juhannusta varten mutta jotka jätin kotiin koska isäntä oli kuulemma varautunut riittävän hyvin. Hyvin juoma kuitenkin maistui aattona joten täydennys oli tarpeen eilisillan viettoa varten.

Kun kaupunkijuhannus voi onnistua näin, en enää valita. :)

Ensimmäisen lomapätkän toinen puolikas alkaa, tekemistäkin on vaikka kuinka niin tylsästä pakkopullasta innostavaan ja perhosia vatsaan tuovaan. Yhtä erikoistapausta lukuunottamatta koneella roikkuminen on menettänyt kiinnostavuudestaan joten harvahko päivitystahti jatkunee edelleen.

Comments are closed.