..vain se mitä teet nyt on tärkeää

Olen ollut melkoisen hiljaa, on ollut paljon puuhaa ja sen jälkeen äkäinen tämän viikon kestänyt flunssa.

Ilman flunssaakin olisin ollut tämän viikon sairaslomalla, joka jatkuu vielä melkein puolet ensi viikosta ellen sitten päätä maanantaina kuitenkin mennä töihin, joka ainakin tällä hetkellä vielä tuntuu kovin vieraalta ajatukselta, katsotaan vajaan 48h päästä uudelleen.

Tätä se taas on, pitäisi varmaan jo valmiiksi varata lääkäriaika toukokuulle 2010 niin saadaan pidettyä jatkumo liikkeessä. Tällä kertaa tosin yksi edelliskerralla mieltä melkoisesti rassannut elementti puuttuu ja ehkä sen ansiosta olokaan ei alunperinkään ollut niin huono, mutta ei tässä siltikään ole riemusta hypitty – avun hakeminen lääkäristä on kuitenkin melkolailla viimeinen keino hakea helpotusta tilanteeseen.

Ainiin, pongasin Asmon poikineen sunnuntaina, tosin ymmärsin tapahtuneen (nähtyäni t-paidan) vasta niin myöhäisessä vaiheessa, etten viitsinyt ruveta ryntäilemään tiskin takaa esittäytymään – siinä vaiheessa viikonloppua olo oli kuitenkin jo orastavan flunssan ja rasituksen vuoksi melkoisen heikko.

Comments are closed.