Rampa

Vasta kun pari päivää sitten nyysseissä pääsin kehumasta moitteettomasti toiminutta Nebulan nettiyhteyttä, eikös se mene rikki. Vajaan tunnin päästä bitti on ollut mykkänä vuorokauden ja koska itseltäni loppuivat keinot eilisiltaisen ja tämänpäiväisen elvytysyrityksen jälkeen, Nebulan asentaja tulee huomenna tekemään omia diagnoosejaan.

Suurella todennäköisyydellä vika on joko Nebulan päässä tai olosuhteet huomioonottaen ehkä jopa todennäköisemmin itse kupariparissa, koska tämän päivän aikana ehdin kokeilla alkuperäisen SHDSL-modeemin lisäksi jo kahta uuttakin purkkia yhtä heikoin tuloksin.

Vaikka omatkaan mailini eivät kulje katkoksen seurauksena (ei minulla niin väliä, mutta viasta kärsii useita kymmeniä ihmisiä lisäkseni), olen edelleen varsin tyytyväinen asiakas. Olen puhunut suunnilleen täyden akun melkein tyhjäksi Nebulan ihmisten kanssa puhelimessa ja he ovat kärsivällisesti yrittäneet selvittää vian syytä omassa päässään. Tyhmää olisi väittää ettei jollain operaattorilla koskaan olisi mitään vikaa, silloinhan palvelun todellinen taso vasta nähdään.

Comments are closed.