Monopoly Helsinki – yeah, right

Hasbro on onnistunut ryssimään tänään suurella metelillä aloitetun suomalaisen Monopolyn uudistamisen oikein kunnolla.

Mielenkiinnosta menin tutustumaan Hesarin tuoreissa olleen uutisen perusteella, mutta Flash Player 7:lla sivu kyllä latautui näennäisesti, mutta latausmittarin päästyä 100 prosenttiin, homma jämähti siihen. Kun sitten kokeilin päivittää Flash Playerin uusimpaan 8-versioon, saitti latautui ja pääsin äänestämään tämän viikon ruutuja, olisihan se nyt hienoa kun ne alun halvat ruudut (1. ja 3.) olisivat Hakaniemi ja Kallio. :)

Mutta asiahan ei onnistukaan niin helposti: osoitelähde-tagilla merkitsemäni osoite tyyliin etunimi.sukunimi+mphelw1@example.com ei kelvannutkaan systeemille, kuten ei valitettavan monelle muullekaan "vähän sinne päin" koodatulle kilpailusysteemille. No, näitähän sattuu ja tapahtuu, eikun etsimään yhteystietoja joihin voisi lähettää palautetta.

Eikä tavan mukaan tuollaiselta kilpailusaitilta löydy edes linkkiä järjestäjän virallisille kotisivuille – ja miksi löytyisikään kun "vähän sinne päin" ("19 Vierailijoita sivustolla") suomennetut sivutkin antavat asiakaspalvelun osoitetiedoiksi vain Tanskassa olevia osoitteita sähköpostia myöten. En uskalla kokeilla ymmärretäänkö selkeästi Tanskan asiakaspalveluun viittaavan sähköpostin toisessa päässä suomea, joten lähetin sitten asiasta palautetta englanniksi.

Ja paras viimeiseksi: Mitä useampaa kaveria spammaat, sen paremmat ovat voittomahdollisuutesi arvonnassa. (Klikkaa kuva isommaksi)

Comments are closed.