Tapaus Tommi Aura jatkuu edelleen

Tämänaamun Hesari kertoo, että valtionsyyttäjä Mika Illman vaatii kolmelle miehelle rangaistusta julkisesta rikokseen yllyttämisestä Tommi Auran tapauksessa. Oikeuteen haastetut kolme ovat syyttäjän mukaan "nostaneet anonyymeillä kirjoituksillaan lynkkausmielialaa autoharrastajien keskustelusivuilla internetissä". Tommi Aura ja valtionsyyttäjä katsovat, että Tommi Auran vienti sorakuopalle tuon pahimman kohun aikaan johtuu näiden kolmen henkilön kirjoituksista. Itse sorakuopalle viennistä on käynnissä erillinen oikeusprosessi, josta odotellaan tällä hetkellä hovioikeuden ratkaisua.

Huh-huh. Sen vielä ymmärrän, että sorakuoppaprojektiin todellisuudessa osallistuneet voivat joutua syytetyiksi, mutta tämä on melko uskomatonta, etenkin kun keskusteluun osallistui samassa hengessä kymmeniä muitakin autoharrastajia useilla eri foorumeilla.

Olen myös aiemmin kirjoittanut tapauksesta:
14.7.2003: Huijareita riittää (tapaus Tommi Aura)
15.7.2003: Tapaus Tommi Aura jatkuu
17.7.2003: Tapaus Tommi Aura, osa 3
20.7.2003: Tapaus Tommi Aura, osa 4

Comments are closed.