Omituista postia

Kuljin äsken työpaikan vastaanoton ohi ja huomasin tiskillä itselleni osoitetun valkoisen kirjekuoren. Hiukan ihmettelin kuoren päällä olevaa postikonttorissa tulostettua postileimatarraa kaupungin vuoksi ja ihmetykseni vain kasvoi avattuani kuoren.

Kuoressa oli nimittäin vain ja ainoastaan t-paita, jossa on erään blogin nimi painettuna rintaan, ei mitään saatetta tai vastaavaa – ja mikä omituisinta, paita on oikean kokoinenkin. Osaan kyllä yhdistää itseni ko. blogiin, mutta en kertakaikkiaan saa päähäni (eli luultavasti en vain muista) kuinka ko. blogin kirjoittaja voi yhdistää minut työpaikkaani.

Nooh, ehkäpä jatkan ihmettelyäni lähettämällä myöhemmin mailia jonnekin, jos lähettäjä ei itse tunnusta motiivejaan moiselle kiusanteolle – ettäs kehtaa lähettää noin hienon paidan pahaa-aavistamattomalle työn orjalle. ;)

Nyt lekuriin valittamaan pääkipua. Naps – morjens.

Comments are closed.