Kuin elävästä elämästä

Pongattu jostain muualta:

Viisi kannibaalia sai töitä valtion virastossa. Ensimmäisenä päivänä pomo toivotti heidät tervetulleiksi: "Olette kaikki meidän tiimiämme. Olkaa ahkeria ja voitte ansaita täällä hyvin ja edetä urallanne. Menkääpä nyt kahvioon lounaalle. Ja muistakaa olla häiritsemättä muita työntekijöitä". Kannibaalit lupasivat ja menivät lounaalle.

Pari kuukautta myöhemmin pomo ottaa heidät puhutteluun ja sanoo: "Olette olleet oikein ahkeria. Olen ollut erittäin tyytyväinen teihin.
MUTTA, yksi sihteereistämme on hävinnyt. Tiedättekö tästä mitään?". Kaikki kannibaalit pudistelevat päitään.

Sen jälkeen kun pomo on lähtenyt, kannibaalien vanhin kysyy vihaisena muilta: "Kuka teistä idiooteista söi sihteerin?". Yksi käsi nousee hitaasti ylös. Vanhin huutaa vihaisena: "Senkin hölmö! Olemme pari kuukautta syöneet projektipäälliköitä, laatupäälliköitä, suunnittelupäälliköitä ja jopa johtajia, eikä kukaan ole huomannut mitään, mutta SINUN piti mennä syömään SIHTEERI!".

Comments are closed.