Avautuminen jatkuu, osa II

Autosta sitten soitettiin hiukan vailla kaksi, joku kiristinrulla on vaihdettu, luvattua sisätuulettimen vaihtoa ei tehty ("jos ääni palaa vielä rasvauksen jälkeenkin, vaihdetaan sitten"), eikä vinkuvia jarruja tosiaan suostuttu edes katsomaan.

Hain auton avaimet/paperit, maksoin 30e sijaisautosta ja lähdin hiukan aamuista paremmalla mielellä ulos. Pääsin autolle, heitin itseni ja tavarat sisään ja lähdin matkalle kotia kohti – en päässyt edes liikkeen pihasta pois kun tuttu vinkuna kiiri korviini täysin entisenlaisena.

Tässä vaiheessa taas normaalisti niin rauhallisessa päänupissa napsahti ja palasin pikahuollon tiskille kertomaan asiasta, vastaus oli tyyliä "no sitten pitää varata aika huoltoon, enempää meillä ei ole aikaa tutkia".

Kun mitään muuta ei huoltohepusta irronnut, marssin sisälle etsimään auton myynyttä myyjää ja kun hän tallusteli juuri toisen myyjän loossiin juttelin sitten molempien myyjieni (tämän 206:n ja uuden työsuhdeauton) kanssa tovin.

Tämän nimenomaisen auton myynyt heppu kyllä luisti paikalta varsin pian, uusia autoja myyvä yritti hiukan paikata tilannetta ja valitteli, että tosiaan p*ska juttu jne.. Tosin aloitin keskustelun sanomalla, että jos pikahuolto on nykyisen työsuhdeauton kanssa samanlaista kuin tämänpäiväinen kokemukseni, seuraava auto ei enää todellakaan ole Peugeot, koska tämä paikallinen liike ei näköjään saa asioita hoidettua.. joinain päivinä sitä toivoo ihan kummallisista syistä asuvansa jossain Ruuhka-Suomen ulkopuolella – tälläkertaa muuten loistavan automerkin vuoksi.

Halusin tänään takuunalaisesta autosta korjattavan kolme vikaa, joista yhtäkään ei korjattu siten kuin olisin halunnut tai oli luvattu – yksi saatiin väliaikaisesti "piiloon" ja kaksi on täysin ennallaan. Way to go!

Työkaveri arvuutteli, kauankohan menee että minusta on Automaan asiakasrekisteristä ei-niin-mairitteleva kommentti surullisenkuuluisaan tamperelais-tyyliin. =) Mutta edelleen olen merkkiin ja tuotteisiin erittäin tyytyväinen, tämä maahantuojan ykkösliike vain tuntuu tosiaan olevan palveluiltaan ajoittain suhteellisen.. mitenköhän asian nyt muotoilisi.. parempi ehkä jättää sanomatta.

Comments are closed.