Testejä, testejä, testejä


Hetkinen

Otat tempuillasi lähetyksen haltuun silloin, kun tilanne sitä vaatii. Sinulle ominaisia piirteitä ovat yllättäviin tilanteisiin ilmestyminen, kiireettömyys, mieltymys jogurttiin, savon murre, esiintyjän vakioasu ja leppoisa luonne. Jo pelkästään leveällä hymyllä pääsee elämässä pitkälle.

Ja bloggaajastatus oli 215, tosin ohjeiden loistaessa poissaolollaan jäi hiukan epäselväksi pitikö pisteet laskea riveittäin (eli maks. yksi kohta per rivi, kuten minä laskin) vai jokainen kohta itsenäisenä, jolloin pisteitä olisi herunut reilusti enemmän tai sitten ei. Toisaalta tuolla oli myös muutamia pahoja epäkohtia, kuten esimerkiksi meitä armeijan suorittamisesta kokonaan tai osittain luistaneita merkittäviä kulttuuripersoonia ei noteerattu asiaanliittyvässä kohdassa lainkaan. ;)

Comments are closed.