Elämä voittaa

Niinhän siinä sitten kävi, että ilta jatkui valomerkkiin saakka. Ottaen huomioon melkoisen vähäinen alkoholin käyttöni tämä aamu oli melkoisen tuskainen. Vaikka toisaalta, kyllä seurueemme "ammattilaisellakin" oli ollut ankea aamu, tosin hän jatkoi iltaansa vielä susirajan takana omassa kantapaikassaan.

Kun vihdoin kykenin vääntäytymään suihkuun, olikin jo postin aika ja luukusta vihdoin kolahti ilmoitus saantitodistuskirjeestä sotilasläänin esikunnasta. Kun olin hakenut auton keskustasta, kävin postissa hakemassa kirjeen, joka sisälsi koruttoman ja hiukan lannistavan viestin (ei, en oikeasti olettanut että sisältö olisi mitään muutakaan): "Palveluskelpoisuutenne on jätetty ratkaisematta LTO:n kohdan M76 nojalla ja Teidän on saavuttava uudelleen tarkastettavaksi … 2007. Tarkastukseen on otettava mukaan mahdollinen lääkärintodistus senhetkisestä terveydentilasta."

Saa nyt nähdä mitä lääkärit parin viikon päästä tuosta polvesta sanovat, mutta veikkaan kyllä tappelevani asian puolustusvoimienkin kanssa selväksi aikaisemmin kuin vasta 2007.

Comments are closed.