Lelujen valtias

Nyt on sitten leluja ja kaksi isoa Visa-laskua ensi kuussa. Tänään yhden työkaverin kanssa pikaviestiessä keskustelimme joulunvietosta mm. tälläisen pätkän:

Minä: usko tai älä, mä sain digikameran!?!?!?! just sellaisen kuin halusinkin =D =D =D
Minä: vähäx mä olin fiilixis
Työkaveri: VAU! Iksuksen!! WOW!! Hyvä pukki :)

Tässä vaiheessa on ehkä syytä selventää, että kävin keskiviikkona auttamassa pukkia ja hakemassa ensin Verkkokaupasta 512Mb SD-muistikortin edulliseen alle 50 euron hintaan ja sitten Stockmannilta Canonin Digital Ixus 40 -kameran hintaan 369 euroa miinus "henkilökunta"-alennus.

Kun olin sitten malttanut mieleni (akun lataamista lukuunottamatta) olla koskematta kameraan ennen aattoa, pääsin vasta eilen testaamaan kameran ja iPodin yhteiselämää ja sehän toimi vallan mainiosti, juuri kuten halusinkin. Tosin iPodin photo-ominaisuuksista ei ole hyötyä, koska kamerasta iPodiin siirrettyjä kuvia ei voi iPodilla selailla, mutta se täyttää tarkoituksensa, eli toimii ainakin siten kuin oletinkin.

Nyt kun vielä saisi iTripin, olisin oikein tyytyväinen luultavasti melko pitkäksi aikaa. ;) iTriphän on Suomessa periaatteessa laiton, mutta noita tulee lukemani perusteella jatkuvasti maahan niin vapaamielisemmissä maissa käyneiden taskuissa kuin ihan postimyyntipaketteinakin. Kokeilin iPodini saatuani työkaverin iTripiä ja se oli kerrassaan täydellinen jos ei oteta huomioon sitä, että sen konfigurointi tapahtuu viiden sekunnin mittaisilla mp3-tiedostoilla, jotka sitten luonnollisesti ovat siellä muiden musiikkitiedostojen seassa.

Jos nyt yrittäisi kokeilla nukkumista, iltapäivällä tuli nukuttua sen verran hyvin flunssaisena ja pääkipuisena, ettei uni ole vielä oikein houkuttanut.

Comments are closed.