Ärsyttävyyttä

Katselen juuri perjantai-illan ratoksi vuokrattua leffaa Wheelmen (joka on jostain käsittämättömästä syystä "suomennettu" The Limo Boys).

Leffa on melko geneerinen keskibudjetin peruskomedia, joka vaikuttaa osin tv-leffaksi tehdyltä, ja johon on ängetty jonkin verran kiintiön mukaisia toimintakohtauksia, siirappia ja paljasta pintaa.

Periaatteessa leffa oli suhteellisen siedettävä (hyväksi sitä ei voi kutsua hyvällä tahdollakaan), mutta yksi asia pisti silmääni pilaten koko leffan: jopa saman toimintakohtauksen aikana sama limusiini oli kahdessa eri paikassa kahden eri kuskin ajamana, huolimatta siitä, että se oli aiemmin romutettu aavikolle. Käytännössä siis aikajatkumo ja eri hahmojen autot olivat totaalisen sekaisin useita kertoja leffan aikana. Tuo johtui ilmeisesti siitä, että kulujen minimoimiseksi vain kohtaukset, joissa oli aivan pakko olla useampia kuin yksi limusiini, oli kuvattu usean auton voimin ja lähes kaikki kohtaukset, joissa näkyy vain yksi kerrallaan, oli kuvattu käyttäen sitä yhtä ja samaa yksilöä.

Tiedän, että tuo on pikkujuttu etenkin tuollaisessa suoraan-videolle -leffassa, mutta oikeasti se pilasi itseltäni fiiliksen kokonaan. Viimeiset 20 minuuttia lueskelinkin sitten toisella silmällä veroehdotusta ja pohdin erilaisia vähennyksiä, jotta voin palauttaa korjatun lappusen maanantaina.

Nyt nukkumaan ja aamulla taas kerran töihin.. tämä taitaa olla elämäni pisin yhtäjaksoinen työputki palkkatöissä – huomenna on kahdeskymmenes perättäinen päivä. Toki "harrastusten" yms. vuoksi on tullut raadettua vapaa-aikana palkkatöiden lisäksi, mutta varsinaisesti töissä en ole koskaan aiemmin ollut näin pitkään yhtäjaksoisesti.

Comments are closed.