Melkein sukua julkkikselle

Kun PA-Villestä ja hänen "valitustaan", Funista, on jauhettu mediassa niin paljon, voisin minäkin kantaa korteni kekoon.

Hommahan on siis sillä tavalla, että Funi oli minun luokallani lukiossa. (Ei, minä en ollut nimettömänä pysytellyt viime perjantain Iltalehdessä haastateltu lukiokaveri.) Funin lisäksi luokaltamme on MTV3:lla nähty kaksi muuta tyttöä muinoisessa Far Out-ohjelmassa, mutta he karsiutuivat pois heti alkuunsa. (Mielenkiintoinen yhteensattuma sinänsä, nämä kolme tyttöä olivat jonkinlainen porukka lukiossa.)

Kun vielä lisätään soppaan mm. meitä luokkaa aiemmin The Rasmuksen Lauri (vai olisiko useampikin hepuista, en muista..) ja Kotikadussa Hessua näyttelevä Petteri Jamalainen (rinnakkaisluokalla), voidaan kyllä todeta, että minun aikaisistani "Tylyn" kasvateista on noussut suhteessa melkolailla mediakasvoja. Toisaalta, tuollaisesta joukosta on pakko löytyä muutamia drop-out-tyyppejä kuten vaikkapa kahden vuoden jälkeen parempaa tekemistä keksinyt allekirjoittanut. ;)

Comments are closed.