Sattuu ja tapahtuu

Viime yönä tuli julkaistua Malmin Ilmailukerho ry:n uudet sivut. Visan mainitsemasta simulaattoristakin on nyt iiso esittelysivu.

Kuulin juuri äsken edellisen työnantajani (tai siis sen firman, joka yritysryhmän ko. liiketoiminta-aluetta on hoitanut, kuvio on muuttunut lähtöni jälkeen melko sekavaksi) hakeutuneen konkurssiin, ihmeen kauan sitä kestikin – tämä oli nähtävissä jo kun itse päätin lähteä reilu kolme vuotta sitten.

Saa nähdä mitä jatkossa tapahtuu, muutenkin pienet piirit muuttuvat taas pykälää pienemmiksi.. Nykyisistä reilusta kymmenestä työkavereistani kolme on tullut tänne nykyiseen paikkaan suoraan tuosta samasta firmasta.

Niin juu, tikit lähtevät tänään. Olen kyllä jo pari päivää syönyt melko normaalisti joten elämä hymyilee taas tikeistä huolimatta. =)

Comments are closed.