Hammaspeikot kiusaavat

Monesta eri syystä en ole saanut vieläkään hoidettua hampaitani kuntoon vaikka aloitin projektin jo nelisen kuukautta sitten. (15.10.2003, 16.10.2003) Toisaalta ottaen huomioon montako vuotta olen jo aiemmin vitkuttanut asiaa, tämä oli odotettavissa.

Nyt kuitenkin viisaudenhammas on ärtynyt pahasti ja oli pakko tarttua tuumasta toimeen ja lopettaa viivyttely; puolentoista viikon päästä, maanantaina 8.3.2004 koittaa se suuri päivä jolloin antaudun hammaslääkärin käsiteltäväksi ensimmäistä kertaa hyvin moneen vuoteen. Sain tänään puhelinreseptillä antibioottikuurin ja vahvaa särkylääkettä reilun viikon ajaksi, ja yritän niiden voimin pinnistellä töissä ennen toimenpidettä jossa toivottavasti kaikki viisaudenhampaat lähtevät kerralla. Sen jälkeenkin hommia riittää vielä, mutta jostain sitä on aloitettava.

Asia voi olla jollekin vaikea ymmärtää, mutta itselleni hammaslääkäriin luottaminen on ollut huonojen kokemusteni ja niistä aiheutuneen kipupelon vuoksi äärimäisen hankalaa. Jo soittaminen hammaslääkäriin tänään oli lokakuisesta kohtaamisesta huolimatta erittäin vaikeaa ja pohdin puhelin kädessä, numero valittuna varmaan lähemmäksi puoli tuntia ennen kuin sain painettua vihreää luuria.

No, nyt asia joka tapauksessa hoituu, kun olen puhunut asiasta jo töissä, kotona ja täällä, ei ole oikein enää mahdollisuutta perääntyä millään puolivillaisella syyllä. Ja toisaalta, en ole aiemmin tuntenut tälläistä hammaskipua kuin kuluneiden parin-kolmen päivän aikana.

Lisää vuodatusta aiheesta joskus myöhemmin. =)

Comments are closed.