Veijo tarinoi

Tätä on odotettu, nyt ei enää vanhojen partojen (joihin tietyllä tavalla luen myös itseni) tarvitse murehtia blogiin kirjoittamisesta itse, Pinserin Veijo auttaa aina auliisti kirjoitusurakassa, hiukan huolimaton Veijo tosin on, jouduin hiukan korjaamaan tekstiä, en tosin edes yrittänyt korjata pahimpia virheitä, kunhan lisäilin isoja kirjaimia sinne-tänne. ;)

Veijo kertoo:

Vuodatusta maanantai-iltaan. Veho mainostaa televiitsiossa käsittämättömän halpoja käytettyjä e-sarjan mersuja (alkaen 22.500 eur, veroineen), taas törmätään siihen, että myöskin tulkitsen niitä kenties ristiriitaisesti aiempaan nähden. Tätä on nähty pari vuotta kun on sen oman hauskuuden huomaa vähän jälkijunassa, ja sitten fysiikantunnilla alkoi meidän kemiat toimimaan.

Taivaalla loistaa orion, sä kerroit siellä sun täällä ja aina täytyy vastata kysymykseen "maistuiko?", että ruoka maistui, vaikka porsas oli sikamaisen pahaa tai salaatit nahistuneita. Ja hitto soikoon, ensi vuonna uudelleen!

Skipaduveinau taas kerran kauniita tuntemattomia kasvoja. Kasvoja, jotka unohtuvat ajan myötä. Hautautuvat samanlaisten alle. Onneksi pimeys on yltäkylläinen ja tähän aikaan tulee sellainen kuva, että NASAlla tiedotukseen on panostettu ja sen se on täysin kelvoton.

Päivät ovat sujuneet ihan kohtalaisen hyvin, ainut vain, että vaatteet roikkuvat päällä. Jos ruma nainen kuin minä… jippiin foorumissa kirjoitettiin: "aikoinaan kun olin kieltäytynyt kunniasta vedoten julkisuusvihaan (hah hah) ja mediapelkoon hän suostui "vain" viemään mun kuvia damiin jonnekin toimistoihin jos sitten päivittäisi hautuumaata." Lapio käteen, ja menoksi. Varsin kätevästi bussin 28, joka pysähtyy kirjaimellisesti talomme ulko-ovella, reitti päättyi varttia myöhemmin etelässä mississauga hospitaliin, jonka vieressä bronte sijaitsee (myöhemmin selvisi, että antti osaa laulaa).

Ei todellakaan liiku ketään. Mitään tavallisuudesta poikkeavaa ei näytä hyvältä. Sadattelu aihettaa aidinkielemme turmioitumista ja aikaansaa nuorten alikehittymistä (saatana -kampanja)(opm2004) Kannattaa tsekata. Hauska puulaaki, kun katselee kadulla tyttöjen tiukkoja farkkuihin tungettuja peppuja ja niukkoja kesätoppeja.

"Ollessani opettajana yhdessä lukiossa ihan pari vuotta hanttihommia ennenku pääsin", Sanna sanoo ja korjaa asian. Mikä hemmetin monttu? Tällaista paikkaa, jossa egopöhöinen nettisurffaaja julistaa muulle maailmalle Äärimmäisen tärkeitä ja kaikkia muitakin ystäviä vähintään tekstiviestillä. Jee.

Ei oikeastaan yhtään sellaista postia, jossa olisi enemmän hommia, vaikka pahalta näyttää. Jagr taitaa ehtiä Kurrin edelle ennen kuin tukea pitää palauttaa. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkien tunnuksilla. Lyhyellä testillä totesin palvelun toimivaksi. Hyvä KELA. Ilmeisesti tulevaisuudessa on mahdollista, mutta ärsyttää, kun aina, siis aina, kun kahvia ei saa pysymään ilmassa kuin hetken matkaa kerrallaan. Nojaan selän parvekkeen kaidetta vasten ja nyt laulu soi päässsi? Ei itseasiassa mainita ollenkaan…

Kultainen Kuukkeli -palkinnon parhaille suomalaisille blogeille. Helmikuun kuudenteen asti on tämä mars? En tiedä. (Eeh, kirjotin tän pari tuntii sit, en vaan osaa yhtään en saa koskaan olla rauhassa ja levätä ja tehdä teenjuonnista juhlaa.) Haluan todisteen siitä, että alan jollakintavalla kylmettymään muita ihmisiä orjina, julistavat kostoa, sotaa ja rauhaa erottaviin seremonioihin, muodollisuuksiin ja sääntöihin – sodanjulistuksiin.

Comments are closed.