Käsi, Aimo Käsi.

Niinpä taas.. onnistuin hiukan säätämään aamulla ja tietokannan käyttämä levypartitio pääsi täyttymään yli äyräiden siinä seitsemän aikoihin. Siirtelin sitten pitkin aamua tavaraa toisaalle ja yritin korjailla seonneita tietokantoja mutta niinpä jäi huomaamatta, että mm. kävijäseurantataulu oli mennyt jumiin eikä tämä ¤&"/¤/!# saitti sitten toiminut, jos tännne yritti tulla joltain muulta saitilta linkattuna. Opinpahan, että aina jos MySQL-kannalla on jotain hätää, mennään MySQL:n tietokantahakemistoon ja komennetaan suoraan…

find . -name \\*.MYI -type f -exec myisamchk -r {} \\;


…jolloin kaikkien tietokantojen kaikkien tietokantataulujen indeksit rakennetaan uudelleen, eli korjataan.

Nyt on taas niin lahjakas olo, että… mutta toisaalta, en ole viime aikoina kirjoitellutkaan kovin mielenkiintoista joten tuskin kukaan jäi elintärkeää päivittäistä annostaan vaille. =)

Comments are closed.