Minä täällä, hei!

Kiirettä pitää, ihan noin vaan vaihteeksi. =)

Olen alkanut pikkuhiljaa valmistella sitä inttiin menemistä. Sain eilen Automaasta auton leasingsopimuksen muutospaperin, jolla auton vuokra-aikaa jatketaan heinäkuuhun saakka. Olen myös yrittänyt hiukan järkeistää ylläpitovastuitani siten, että ihan pienimpiin ongelmiin ei välttämättä enää tarvittaisi minua, vaikka joitain isompia asioita en valitettavasti voi delegoida. Saa nähdä miten hommat hoituvat sitten intin aikana.

Aloitin viime viikolla kuntoilunkin uudelleen, kyllä kuntoa pitää saada nykytasosta parannettua, toistaiseksi olen melkein pitänyt treenisuunnitelmistani kiinni, sunnuntai tosin meni touhutessa kaikkea muuta, mutta eilen taas kävin ennen töihin tuloa salilla. Katson nyt kolmen päivän treeniviikon sujumista reilun kuukauden ja kun tulee aika ostaa uusi salikortti, katson sitten mitä ohjaajalla on sanottavaa. Tämänhetkinen ohjelmani on aina sama, tarkoitettu 2-3 käyntikerralle viikossa, jos oikein jaksan innostua neljäänkin treeniin viikossa, pitäisi saada hiukan jaettua treeniä eri päiville jotta lihasten palautumisellekin jää aikaa.

Näihin bitteihin, näihin tunnelmiin..

Comments are closed.